您的位置: Flyboard Hong Kong » New 最新消息 » Jetblade 水上噴射器! 美女教你旋轉 360°

New 最新消息

    联系我们

    • (852) 2641 2333
      (852) 9761 1232

    Jetblade 水上噴射器! 美女教你旋轉 360°

    2016-01-13 00:52 Flyboard Hong Kong

    夏日熱辣辣梗係出海玩啦!水上活動嚟講,就以近年大熱既水上 Ironman ─ Flyboard 為最潮指標!Jetblade 同  Jetpack,我哋搵嚟兩位靚女試玩!即刻去片!

     


    Jetblade與Ironman同樣由水上電單車提供手力,在兩個噴射口噴水產生動力。

    Jetblade 與 Ironman 同樣由水上電單車提供手力,在兩個噴射口噴水產生動力。


    Jetblade與Flyboard最大的分別,在於Jetblade的左右腳踏可分開操控,能夠做到自轉360 º、720 º以至更多。

    Jetblade 與 Flyboard 最大的分別,在於 Jetblade 的左右腳踏可分開操控,能夠做到自轉360 º、720 º以至更多。


    Flyboard能做到的花式,Jetblade同樣做到,如海豚跳。

    Flyboard 能做到的花式,Jetblade 同樣做到,如海豚跳。


    後空翻、前空翻等花式同樣可以做到(當然技術要有番咁上下啦!)

    後空翻、前空翻等花式同樣可以做到(當然技術要有番咁上下啦!)